Schoonmaakwerkzaamheden


Werken op een schone werkplek is een bijdrage voor goede werkomstandigheden en is een vereiste in de huidige samenleving.

De eerste indruk van een bedrijf is vaak bepalend voor hun bezoekers en medewerkers. En omdat uw bedrijf uw visitekaartje is, zorgen wij ervoor dat onze medewerkers klantvriendelijk, representatief en betrouwbaar zijn. Mede door de juiste begeleiding van onze medewerkers kunnen wij u een hoge mate van kwaliteit leverenWij kunnen u dagelijks en/of periodiek schoonmaakonderhoud aanbieden. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen interieurverzorgsters te vervangen tijdens ziekte of vakantieperiodes.

Op het gebied van de schoonmaak van woningen – trappenhuizen van flatgebouwen e.d. hebben wij ruime ervaring door opdrachten van woningcorporaties en verenigingen van Eigenaren.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud hebben wij een groot professioneel assortiment aan producten en materialen samengesteld welke grotendeels milieu ontlastend en biologisch afbreekbaar zijn.